OM OSS


Neubauers Group specialiserar på allt inom bygg. Vi har bland annat genomfört ombyggnader, renovering av kök och badrum, våtutrymmen, snickeri, hantverksarbeten, utbyggnader m.m. För både privatpersoner samt företag över hela Storstockholmsregionen.

Det här är vi:

Renovering och ombyggnad.

Vi utför alla typer av renoveringar och ombyggnader. Vår specialitet är våtutrymmen.

Vi har en mycket bred kompetens med många olika slag av specialiserade hantverkare. Vi står för kvalitet och yrkesskicklighet. Som kund hos oss har du gjort ett tryggt val.

Neubauers Group är ett företag som arbetar i Stockholm och dess omnejder med allt som rör byggnation, renovering och badrumsrenovering. Vad som skiljer oss fran de flesta andra byggfirmor är att vi kan förse dig med ett stort utbud av olika tjänster. Det finns ingen anledning att anlita flera olika firmor för att färdigställa ett projekt när du har alternativet att anlita oss och fa projektet gjort fran början till slut. Vi har lang erfarenhet i branschen och vänder oss främst till privatpersoner men även företagskunder. Vi ser fram emot att skräddarsy vara tjänster och produkter för att passa just dina specifika önskemal.


Plan 8 är en del av Neubauers Group, som jobbar på allt som har med inredning att göra.